CIM BAZAR – humanitarna prodaja umjetničkih radova crnogorskih umjetnika

Kreativni CIM Forum u Kotoru je platforma koja predstavlja put u kreativnost u svim aspektima, poljima i sferama života, kao i stvaranje otvorenog dijaloga i podrške razvoju medija i kreativnih industrija.

Pored toga, odgovornost prema društvu je neizostavan segment CIM Foruma, te ove godine organizatori sa posebnim zadovoljstvom predstavljaju i CIM Bazar gdje će svoje umjetničke radove predstaviti i donirati poznati crnogorski umjetnici, a čitav prihod biti usmjeren u dobrotvorne svrhe.

Umjetničke slike, profesionalne fotografije, unikatne rukotvorine, autorske knjige, prirodna kozmetika, dizajnerski modeli i mnogo različitih interesantnih i vrlo vrijednih radova i artikala biće dostupni od 25. do 28. maja na CIM Bazaru i to u periodu od 12 do 22 časova u JU Kulturni centar „Nikola Đurković“.

Umjetnici koji doniraju svoje radove su Sanja Matijević, Dragana Drašković, Dijana Lazović, Neda Jovanović, Krpena Lutka- Podgorica, Marija Stanković, Ranko Maraš, Milena Đergović, Marija Radusinović, Anđela Maslinovo drvo, Anđela Radulović, Miloš Radulović, Tanja Ivanović, Branko Boroje, Vidak Radmilović Dado, Stevan Kordić, Eleonora Apollonio i Iva Radović.

CIM Bazar na ovom forumu je organizovan uz podršku partnera VISA i NLB Banka. Prikupljeni prihod usmjeriće se za JU Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“ Kotor, za podršku kreativnoj sekciji koja izrađuje Kotorsku čipku.

Budimo humani i zablistajmo zajedno

Vidimo se u Kotoru!