CIM FORUM dobio nagradu za najbolju regionalnu vidljivost

Nakon dvije godine od osnivanja stižu i prve nagrade za rad CIM Foruma u Kotoru.

Svečana dodjela specijalnih priznanja „Exclusive Awards 2023“ u organizaciji Aura media i Exclusive magazine održana je u subotu, 25.06.2023. prvi put u Crnoj Gori na Luštice Bay, Piazzi Centrale-u.

Na ovom ekskluzivnom događaju, u prisustvu nekoliko stotina zvanica, uručene su nagrade u 12 kategorija iz oblasti, turizma, ugostiteljstva i umjetnosti. Tim povodom, CIM Forum, kao konferencija koja je okuplja priznate stručnjake iz svijeta kreativnih industrija, nagrađen je priznanjem za najbolju regionalnu vidljivost. U ime Foruma, nagradu su primili Kristina Gačević i Branimir Žugić.  „CIM Forum je prvi događaj ovakvog tipa u Crnoj Gori i neizmjerno me raduje da je kao takav prepoznat i nagrađen. Posebnost samog foruma jesu ljudi koji stoje iza organizacije, naši partneri bez kojih realizacija ne bi bila moguća, kao i  podrška  lokalne zajednice Kotora. Ono čemu se nismo nadali, je da ćemo za samo dvije godine, biti prepoznati kao brend Kotora i usuđujem se reći, Crne Gore u regionu. Važno je da konstanto radimo na prezentaciji naše zemlje i to kroz razne segmente i djelatnosti. Mi smo se usudili i rekla bih, uspjeli da i u dijelu kreativnih industrija vidljivost Crne Gore bude još bolja i zahvalni smo organizatorima ovog sjajnog događaja što su to prepoznali i nagradili CIM Forum“ istakla je izvršna direktorica CIM Foruma, Kristina Gačević.

Podršku CIM Forumu su pružili Opština Kotor, Turistička organizacija Kotor,  JU Kulturni Centar „Nikola Đurković“ Kotor, NLB Banka, VISA, Crnogorski Telekom, Idea, Pivara Trebjesa, Coca-Cola HMC Crna Gora, kao i Investiciono-razvojni fond Crne Gore i British Council.

Na CIM Forum dolazi se srcem, a odlazi sa velikim osmijehom na licu.

Hvala što smo zablistali zajedno!