CIM INDEX CORNER

„Obrazovanje je najmoćnije oružje koje možete upotrijebiti da promijenite svijet“ – Nelson Mandela

Predstavljamo vam INDEX CORNER, jedan od noviteta na CIM Forumu i sadržaj koji smo kreirali za studente, odnosno mlade ljude koji će uskoro zakoračiti u profesionalne vode. Ove godine, na INDEX CORNERU imamo tri fantastična masterclass-a koje vode najbolji među najboljima.

Predavač Jana Savić Rastovac iz I&F McCANN Grupe, koja važi za jednu od najpriznatijih kreativnih direktorki ovog dijela Evrope, te Ivica Tatar, suosnivač i strateški lider kompanije LOGSTE koji je svojim znanjem i sposobnošću izdigao svoj brend sa malog lokalnog tržišta do globalne relevantnosti.

Čuvena arhitektica Marija Novaković iz Studia Enforma koja je projektovala više individualnih stambenih, poslovnih i javnih projekata objekata, kao i turističkih naselja sa pratećim sadržajima, Slobodan Radovanović, KOTO doo Beograd, izvršni direktor sektora za konzervaciju i restauraciju, Anja Todorović, KOTO dsd Podgorica kao arhitekta, dobitnica nagrade za najboljeg studenta na Arhitektonskom fakultetu 2013. godine. Tokom svoje profesionalne karijere učestvovala je na projektu rekonstrukcije Zgrade zatvora u starom gradu Kotoru i konzervatorsko restauratorskim radovima na tvrđavi Fort Mamula.

Pozivamo sve zainteresovane studente da nam se pridruže u Kotoru, 27. maja u Hotelu „Cattaro“ od 10:00 do 13:00h na CIM Forumu 2023 i upoznaju neka od najvećih imena iz svijeta biznisa, kreativnih industrija i medija. Vidimo se na CIM-u!

Dođite da zablistamo zajedno!