Darko Perić & Miodrag Zec kao finale prvog dana CIM Foruma

Prvi dan CIM Foruma obilježilo je osamnaest panela, diskusija i predavanja na razne teme iz oblasti kreativnih industrija i medija.

 „Inovacija ili repeticija kroz inovaciju“, „Od Vinila do Striminga“ na kome su svoje ideje i vizije podijelili sa publikom Mile Kekin, Jurica Pađen i Momčilo Zeković, preko izvrsnog Lazara Džamića i teme „Kako AI utiče na marketing i panela „Gospodin Billboard“, masterclassa Irfana Mensura na temu „Glavni glumački zadatak“, te prezentacija – Moć NLP-a , Gaming- Black Faith forsaken i Dubrovnik na velikom platno, prvo jutro na Cim forumu ostavilo je upečatljiv utisak na sve prisutne.

Pauza između dva dvijela bila je rezervisana za ručak i sjajnu gastro ponudu koju su omogućili partneri iz Idee i Pik Vrboveca.

Popodnevni dio otvorio je vrsni specijalista iz neuromarketinga Dalibor Šumiga koji nas je kroz razgovor 1 na 1 proveo kroz put razvoja Promosapiens agencije koja se bavi testiranjem reklama i na empirijski način utvrđuje uticaj na potrošače. Žensko preduzetništvo bilo je u fokusu na panelu „Slijedila je san“ koji je u okviru CIM Foruma imala NLB Banka.

Veliko finale prvog dana CIM Foruma upriličeno je na Ljetnjoj pozornici koju je otvorio univerzitetski profesor Miodrag Zec na temu „Kreativne industrije: Ekonomske transformacije“. Nakon Miodraga, publika je već dobro zagrijana dočekala i zvijezdu kultne serije novog doba „La Casa De Papel“, Darka Perića.

Zabavno-muzički program preselio se na terasi Gradske kafane Dojmi gdje su poznate zvuke hitova 80ih i 90ih priredili DJ-evi DRS Radia.

CIM Forum se i ove godine održava uz podršku Ministarstva kulture i medija, Opštine Kotor, Turističke organizacije Kotor, Kulturnog centra “Nikola Đurković”, British Council-a, Crnogorskog Telekoma i drugih partnerskih institucija i kompanija.

Uživajte u Kotoru!