DONACIJA ZA RESURSNI CENTAR ZA SLUH I GOVOR „DR PERUTA IVANOVIĆ“

CIM FORUM UZ PODRŠKU PARTNERA VISA I NLB BANKE OBEZBIJEDIO DONACIJU ZA RESURSNI CENTAR ZA SLUH I GOVOR „DR PERUTA IVANOVIĆ“

Odgovornost prema društvu bio je neizostavan segment CIM Foruma 2023, te su prethodne nedjelje organizatori i predstavnici NLB Banke, sa posebnim zadovoljstvom uručili donaciju za Resursni centar za sluh i govor „Dr Peruta Ivanović“ u Kotoru. Prikupljanje donacije je organizovano tokom trajanja Foruma, gdje su svoje umjetničke radove predstavili i donirali poznati crnogorski umjetnici.

„Uz podršku partnera NLB Banke i VISA, veliku zahvalnost dugujemo i umjetnicima koji su donirali svoje radove i u ime svih učesnika Foruma želimo da iskažemo naše duboko poštovanje prema umjetničkoj zajednici Crne Gore koja je uvijek spremna za pomoć i podršku“ – saopštila je kreativna direktorka CIM Foruma, Sandra Vujović.

Na CIM Bazaru radove su izlagali i donirali: Sanja Matijević, Dragana Drašković, Dijana Lazović, Neda Jovanović, Krpena Lutka- Podgorica, Marija Stanković, Ranko Maraš, Milena Đergović, Marija Radusinović, Anđela Maslinovo drvo, Anđela Radulović, Miloš Radulović, Tanja Ivanović, Branko Boroje, Vidak Radmilović Dado, Stevan Kordić, Eleonora Apollonio i Iva Radović.

„NLB Banka vjeruje da brižan odnos prema društvu može mijenjati svijet na bolje, te da je svako od nas vičan uraditi bar jednu stvar zbog koje će naše društvo biti ljepše mjesto za život. Raduje nas što zajedničkim snagama stvaramo bolju budućnost, pomno prateći potrebe svih katergorija društva. To je zadatak koji nam je svakodnevno na umu jer svakom donacijom korak smo bliže društvu jednakih prilika za sve“, saopštila je Leila Zuber, direktorica filijale u Kotoru.