Forum medija i kreativnih industrija Kotor

U onu uru, kad’ sviće, kad’ kotorske ćakule krenu ili onda u kasne sate kad se škure zatvore u škveru, uz kafu ili na pompu od Karampane – kultnog mjesta za ćakule lavandera, lajona  Kotorskih, pretresao se CIM 2022 iz starogradskih kuća i furešta i opet sa šarmom među njima je ostajalo, a voda nosila dalje u novi CIM 2023.

Kotor grad, kongresni centar okupio je meštre od kreative, medija i ujedinio sve ono što Kotor decenijama i stoljećima nosi kao zaštitni znak- ĆAKULE.

Prošlog maja ćakulalo se o važnim temama sa Zoranom Kesićem, Aleksandrom Trifunovićem, Oliverom Kovačević, The Books of Knjige, Marčelom, Goraom Milićem, Petrom Komnenićem i mnogim drugima. Neprocjenjiva iskustva, znanja i saznanja, začinjena smijehom dijelila su se danima tokom CIM foruma, a Kotor je osvojio srca svih onih koji su imali priliku da se zadese kao gosti, budu pozvani kao panelisti, ili odluče da svoje dragocjeno vrijeme odvoje za ovu vrstu kreativnog druženja.

Ukoliko se niste isCIMali prošle godine, ili ako pak jeste, vrijeme je za još jedno spetakularno majsko CIManje.

Kotor će, opet, od 25. do 28.05.2023, otvoriti svoja vrata najistaknutijim imenima medijske, kreativne, oglašivačke i ostalih komplementarnih industrija struke iz Crne Gore i Regiona.

Da li ste ikada primjetila koliko neka mjesta mogu biti poznata, i koliko se u samo nekim mjestima osjećate malo više kao kod kuće?

2023. donosi još bolji program, još interesantnije teme, intrigantna druženja i fenomenalne žurke u ambijentu između mora i planina. Svoje mjesto i interesovanje pronašli su Brian Kirik, Srdan Golubović, Tarik Filipović, Dino Rađa, Braća Zamurović, Miško Ražnatović, Nikola Novaković, Kristina Radenković, Feđa Štukan, Boban Stanić, Andrija Rusan i mnogi drugi koji će nas provesti kroz put svog razvoja, podijeliti sa nama biznis i druge ideje, sa ciljem da osim zadivljenosti izađete sa naših panela bogatiji za konkretna iskustva i praktične primjere. Ili barem za još jedne ćakule koje će se prenositi od usta do usta do sledeće 2024.

SMISLI.

KREIRAJ.

ZABLISTAJ.