NLB Pay i Visa sa Vama na CIM Forumu

U sedmici u kojoj se održava Forum u Kotoru, od 23. do 29. 05,  klijenti NLB Banke, korisnici mobilnog novčanika NLB Pay i Visa kartica, mogu očekivate poklone iznenađenja. Svi oni koji tokom ove sedmice izvrše bar jednu transakciju na teritoriji opštine Kotor, svojim mobilnim novčanikom NLB Pay i Visa karticom, stiču pravo da na NLB kutku na CIM Forumu preuzmu poklon grebalicu. Važno je napomenuti da svaka grebalica donosi poklon, te da je moguće preuzeti samo jednom. Među nagradama su Xiaomi trotineti, bežične slušalice i zvučnici i mnogo drugih nagrada.

Forum organizuju BMH agencija i NVU Art 365 uz podršku Opštine Kotor, Turističke organizacije Opštine Kotor i Kulturnog centra “Nikola Đurković” Kotor.

Pored razgovora sa dobro poznatim medijskim ličnostima, posjetioce očekuje mnoštvo zabave, dobre muzike i druženja, uz zanimljiv prateći program: kulinarska radionica pripreme kotorske krempite ili izrade dobrotske čipke, te izleti na znamenite lokacije Kotora.

Ljubitelji svijeta medija i kreativnih industrija Kartu za program ovogodišnjeg CIM Foruma, mogu kupiti na web stranici  www.mediaforum.meuz popust od 10% u vidu povraćaja novca na račun, ukoliko se plaćanje obavlja NLB Visa karticom. Povraćaj se može očekivati na račun, u roku od 48h od obavljenog plaćanja.