Nevena Kurtović

Biografija

Oduvek fascinirana moćima koje komunikacija ima, Nevena Kurtović odabrala je karijeru koja vodi putem otkrivanja što više njenih tajni. Preko dve decenije u industriji komunikacije, danas je na čelu Fusion Communications.

Nevena se školovala u Italiji i Americi, gde je pažljivo otkrivala obrasce komunikacije u različitim kulturama i industrijama. Svoje bogato poslovno iskustvo brusila je kroz saradnju sa mnogim kompanijama – multinacionalnim, domaćim, malim, srednjim, velikim... Jednostavno rečeno, oprobala se u skoro svim dostupnim varijantama predstavnika industrije.

U toku svog profesionalnog puta, Nevena je u praksi usavršila sve najvažnije tačke komunikacije – od kriznih, internih i korporativnih, preko kreiranja strateške komunikacije do efikasne implementacije istih. Na taj način stekla je veštinu nepogrešivog „opipavanja pulsa“ komunikaciji i primenjivanju neophodne taktike kako bi se puls stabilizovao u bilo kojoj situaciji.

Kako čvrsto veruje u filozofiju da znanje pripada svima, rado se odazivala brojnim pozivima za učešće na raznim konferencijama, panelima, diskusijama, radionicama... Član je Srpske asocijacije menadžera, kao i AmCham Srbija a svoje iskustvo predavača je usavršavala i na Digital Communications Institute, kao i na raznim fakultetima uokviru projekta Direct Lab.

Pored toga, Nevena je upisala master za Biznis psihologiju u okviru South Wales univerziteta, jer svoje znanje namerava konstantno da obogaćuje i usavršava.